Werken bij OKRA

 

Onze vacatures

Wij zijn ervan overtuigd dat de complexiteit van (stedelijke) gebieden vraagt om een sterke samenwerking met verschillende disciplines en planvorming in een open dialoog tussen alle belanghebbenden. Past dit bij jouw ambitie? Sluit je aan bij ons interdisciplinaire team met verschillende culturen en achtergronden om samen tot de meest inspirerende resultaten te komen.

 
careers
 
Nederlandstalige projectleider  
(32-40 uur)
Ervaren landschapsontwerper/- architect  
(32-40 uur)
 
 
Interships
 
Ontwerp stagiair  
(fulltime)
 
 
 

Wie we zijn

Wij zijn een team van gepassioneerde en nieuwsgierige individuen, werkzaam vanuit het historische hart van Utrecht. Samen streven we naar een open werkomgeving, waar nieuwe initiatieven en ideeën welkom zijn om ons te helpen betekenisvolle plekken te creëren.

 
 

Hoe we werken

Wij geloven dat een team sterker is dan een groep mensen. We omarmen onze verschillen en geloven dat de beste resultaten worden behaald door onze ervaringen te bundelen en ervoor te zorgen dat elke stem wordt gehoord. We bevorderen onze informele kantoorcultuur zowel binnen als buiten de studio, met regelmatige georganiseerde maar ook spontane sociale evenementen, activiteiten en excursies. Laten we onze successen samen vieren.

 
 

Kennisontwikkeling

We realiseren doordachte en realistische ontwerpen door onze collectieve ervaring te combineren met voortdurend onderzoek en kennisontwikkeling. Om voorop te blijven lopen in ontwikkelingen binnen het vakgebied werken we samen met toonaangevende onderzoeksinstellingen en universiteiten werken we aan onderzoeks- en ontwerpprojecten en vertalen bestaande en nieuwe kennis in innovatieve realiseerbare ontwerpoplossingen die toepasbaar is in onze projecten.

We bieden diverse in-house trainingen en workshops aan door zowel teamleden als externe experts en docenten, variërend van software- tot taaltraining. Via het OKRA Academy programma ondersteunen we actief de ontwikkeling van kennis van sector-gebonden thema’s die ons werk betekenisvoller kunnen maken.

 
 

Een verantwoordelijke werkgever

Wij geloven in de kracht van een gezond en gemotiveerd team. We bieden gelijke kansen, ongeacht ras, religie, geslacht en seksuele geaardheid. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden in lijn met de normen binnen ons vakgebied. De belangen van alle medewerkers worden gerespecteerd en onze personeelsvertegenwoordiging wordt geraadpleegd bij belangrijke beslissingen die van invloed zijn op de arbeidsomstandigheden. Binnen onze projectteams worden alle teamleden, ongeacht achtergrond en ervaring, uitgenodigd om actief bij te dragen aan de projectontwikkeling. Het is jouw kans om te grijpen.

 
 

Onze ecologische voetafdruk beperken

Onze impact beperkt zich niet tot de projecten die we realiseren, maar ook tot de voetafdruk die we zelf achterlaten. We streven ernaar om de negatieve impact van onze dagelijkse activiteiten op de planeet te beperken door duurzame en ethische keuzes te maken.