Alle updates
 
Nieuws · Onderscheidingen

We are the “Best Landscape Design Firm” by Popular Choice Award in A+Awards

 

Geweldig nieuws! We hebben de Best Landscape Design Firm Popular Choice Award gewonnen in de A+Awards.

Deze prestatie viert onze toewijding aan het verleggen van de grenzen van landschapsontwerp en het creëren van betekenisvolle plaatsen die inspireren, betrekken en het milieu verbeteren. Een grote dank aan iedereen die op ons heeft gestemd en onze visie steunt!

 

"Deze erkenning is een testament aan het harde werk, de creativiteit en de passie van ons team voor landschapsontwerp, en een hoogtepunt in ons 30-jarig jubileum van OKRA!"

 
 

Martin Knuijt

partner

 
 

In onze projecten creëren wij waardevolle, leefbare ruimtes voor mens en natuur. Wij zien steden als natuurlijke habitats, plekken waar mens en natuur op een gezonde manier samenleven. Ons proces voor landschapsontwerp draait om het herontdekken van landschappen. Door natuur en cultuur te verenigen creëren we landschappen vol van betekenis. Wij bedenken innovatieve oplossingen en ontwerpen voor Leven met Water.

We kijken ernaar uit ons onderzoek voort te zetten in het ontwerpen van veerkrachtige landschappen die het sociale leven stimuleren en de ecologie verbeteren, en creatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen van vandaag en morgen, ruimtes te transformeren en gemeenschappen te verrijken.

 

Ontdek onze projecten